lauantai 9. huhtikuuta 2016

Elämänkoulussa ilo opettajana

Digisti ajassa - ekspressiolla 7*24

Pythonista-sovellus, Python 2.7.5 skripti-kehitysympäristö, mahdollisti minulle MOOC: Programming for Everybody (Getting started with Python) -kurssin suorittamisen täysmobiilisti iOS-käyttöjärjestelmässä. Työskentelyn mielsin interaktiivisena kehote-kehittelynä tai lähinnä leikkikenttäilynä oppimisympäristössä. Pythonistaan sisäänrakennettuja esimerkkiohjelmia hyödyntäen oppii ja oppisi myös lisää. Kokeilemillani tehostefunktioilla kuvanmuokkaus palauttaa kuvatehtävän interaktioikkunaan sekä tallenteeksi kuvakirjastoon tai kopioksi, jonka vaikkapa Notability ja Mindnote-appeissa pystyy liittämään muistiinpanoihinsa, miellekarttaan...

Väritiilet-vaihtoehto luo kahden värin kuvavariaatioita. Luonnos-vaihtoehto piirtää esiin kuvasta kohteen ääriviivat ja kohokuva-vaihtoehto nostaa esille yksityiskohtia kokonaisuudesta.

Luonnos- ja kohokuva, jossa kaunis hevosen pää.
Kaunis hevosen pää 4 kertaa, yläpuolella teksti: "Treasure Happiness".
Rakas italiankieli on jälleen vahvasti mukana elämässäni. Kielikylpijä minusta tuli kuin luonnostaan 1) Tore Mathisenin appin: Radio in Italia per iPad, joka mahdollistaa sovellusten yhteiskäytön 2) Rai Storian 3) Giornali IT:n ja 4) PompeiiMTC:n kautta. Viva il gioco!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti